Adresa.ro se afla in tranzitie catre o etapa noua, imbunatatita

Share on Facebook
Urmareste-ne pe Google+

Director: Arte martiale    ( 3 pagini )


ENRYO - Cluj Napoca Martial Arts School enryo.ro
Karate Club Enryo organizeaza Cursuri de Arte Martiale, in Cluj-Napoca. Arta si Traditie, Seriozitate si Profesionalism.

Doshin Aikido doshin.ro
Site de promovare a Aikido ca Arta Martiala
Aikido se bazeaza pe folosirea energiei (fortei) adversarului impotriva lui insusi, printr-o serie de tehnici de preluare, conducere , proiectare, fixare etc. In cadrul tehnicilor de aikio se pune accentul pe armonizarea cu actiunile atacatorului si solutionarea unor conflicte intr-un mod cat mai armonios (proiectari sau fixari) si nu prin distrugerea fizica a adversarului (cazul Karate, Muay Thai, Wu Shu)

AUTOAPARARE Metode practice de autoaparare autoaparare.3x.ro
AUTOAPARARE Curs complet de autoaparare care prezinta metode de autoaparare pentru toti. Jujitsu ca metoda de autoaparare te va invata cum sa te aperi in situatii periculoase, inarmat sau cu mainile goale.
Cursul de autoaparare este de o mare valoare deoarece te va invata cum sa eviti impactul cu puterea loviturii atacatorului si sa-l ataci in puncte sensibile unde nu va putea sa-si foloseasca decat maxim 20% din puterea lui. Cursul de autoaparare te va invata cum sa dezechilibrezi orice persoana care te ataca. Pe de alta parte, cursul de autoaparare te ve invata cum sa-ti mentii echilibrul si cum sa-ti concentrezi 100% din puterea corpului tau in fiecare miscare pe care o faci, in fiecare lovitura pe care o executi. O persoana antrenata in jujitsu va actiona instinctiv pe baza acestui principiu in orice va face, fie ca e vorba de o actiune fizica sau de una mentala.


© Adresa.ro. Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii . Privacy policy

Protected by Copyscape Plagiarism Detection