Adresa.ro se afla in tranzitie catre o etapa noua, imbunatatita

Share on Facebook
Urmareste-ne pe Google+

Director: Consultanta    ( 5 pagini )


Redactare lucrare de licenta-disertatie la comanda fiilicentiat.ro
FiiLicentiat.ro ofera consultanta in redactare lucrari de licenta, lucrari de disertatie, referate, proiecte. Datorita implicarii directe venim in sprijinul studentului cu experienta noastra pentru o focalizare a acestuia mai buna pe examenul scris.\\
Echipa noastra realizeaza la comanda proiecte de licenta si disertatie; proiecte practica, studii de caz, referate master si facultate.

Fin Class Accounting servicii contabilitate firma-conta.ro/
Firma de contabilitate ce ofera servicii de contabilitate pentru firme si PFA-uri din Bucuresti si Ilfov - salarizare si evidenta personal, transmitere Revisal, consultanta fiscala, analiza financiara, expertize contabile si cenzorat la tarife avantajoase
Principalele servicii oferite de firma noastra de contabilitate sunt: • servicii de contabilitate primara; • servicii de contabilitate financiara si de gestiune; • servicii de salarizare si resurse umane; • consultanta fiscala si financiara; • expertiza contabila si cenzorat; • refacere contabilitate; • audit financiar.

Siguranta alimentelor siguranta.alimentelor.tripod.com/
Situl ofera consultanta in domeniul sigurantei alimentelor, fiind util atit consumatorilor cat si procesatorilor.
Standardul de viata al timpurilor noastre a condus la progresul tehnologiei alimentare, a impus schimbari in modul de pastrare, preparare si consumare a alimentelor. Evoluţiile rapide din climatul concurential, dublate de asteptarile si exigentele consumatorilor, au promovat o oferta excedentara de produse alimentare, determinând, totodata, riscuri crescute de îmbolnaviri, datorate consumului de alimente contaminate sau tratarii inadecvate a acestora

Carduri Inteligente - halogensoft.ro halogensoft.ro
Furnizeaze solutii de loializare a clientilor pe baza de carduri cadou, carduri de membru , carduri de fidelitate si carduri inteligente.
Noua generatie de programe de "loyalty marketing" urmareste cu atentie binecunoscuta regula '20/80', ajutand comerciantii sa se concentreze mai ales asupra unui mic procent din cei mai buni clienti.

AVI Group Consulting - Consultanta ISO 9001 si HACCP aviconsulting.ro/
AVI Group Consulting - Servicii profesionale de consultanta si audit iso 9001, 14001, haccp, ohsas 18001 si sisteme integrate, asistenta pre si postcertificare in colaborare cu organisme de certificare internationale, consultanti dinamici, cu o vasta pregatire teoretica si experienta profesionala in toate domeniile de interes, cu peste 70 de implementari de sisteme!
AVI Consulting este o firma de consultanta cu capital romanesc ce dezvolta solutii in proiectarea si implementarea celor mai eficiente sisteme de management al calitatii conforme cu directivele europene in domeniul ISO. Obiectivul principal al AVI Consulting este imbunatatirea continua a serviciilor prestate pentru clienti si furnizarea celor mai bune solutii de proiectare a sistemelor de management.


© Adresa.ro. Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii . Privacy policy

Protected by Copyscape Plagiarism Detection