Adresa.ro se afla in tranzitie catre o etapa noua, imbunatatita

Share on Facebook
Urmareste-ne pe Google+

Director: Decoratiuni, Amenajari    ( 3 pagini )


Juliana cadouri si decoratiuni juliana.ro
Idei de cadouri de nunta si botez, cadouri pentru barbati minibaruri,serviete de piele, parfumuri pentru barbati. Cadourile pentru femei includ casete pentru bijuterii, genti de piele, parfumuri pentru femei,decoratiuni interioare, paravane decorative
Va decorati casa si aveti nevoie de idei pentru decoratiuni? Juliana va propune idei de cadouri pentru femei, cadouri pentru barbati, cadouri de nunta, cadouri de botez, marturii pentru botez sau marturii de nunta.

Fabrica de Saltele Domus Flex domusflex.ro
Domus Flex produce si distribuie in Romania o gama variata de saltele profesionale.\\De peste 15 ani, Domus Flex se afla pe piata din Romania. Astfel se face ca, pe parcursul anilor, am deschis magazine in toate marile orase ale Romaniei.\\Domus Flex este o marca foarte cunoscuta in toata Romania, un simbol al calitatii si promptitudinii.
Domus Flex produce si distribuie in Romania o gama variata de saltele profesionale.\\O paleta de douasprezece modele de saltele, de la cele economice pana la cele de lux, este motivul pentru care noi vrem sa oferim clientilor nostri posibilitatea de a alege modelul dorit.\\Pentru confectionarea saltelelor folosim materii prime de inalta calitate, un procent foarte ridicat al acestora provenind din import, Italia. Putem mentiona cateva dintre materiile prime importate: arcuri, pasla, feltru, lana, bumbac, ata etc.\\Structura metalica din arcuri bitronconice din otel de carbon confera saltelelor noastre o foarte buna rezistenta in timp, feltru si pasla nu permite saltelelor noastre sa se curbeze in timp, lana are proprietatile corpului uman, iar bumbacul nu lasa corpul sa transpire si sa alunece cearsafurile. Toate aceste materiale sunt in conformitate cu cerintele C.E., avand certificate de calitate si conformitate.

Mobilier la comanda mobilare.ro
Unipact Prod- firma infiintata in 1993 cu domeniu de activitate productia de mobilier la comanda.
Prelucram diverse materiale ca: pal melaminat, fronturi MDF, postforming si canturi ABS, blaturi termorezistente, profile din aluminiu, sticla Lacobel-diverse culori. In concordanta cu aceste materiale de calitate superioara, ne permitem sa realizam mobilier divers si stilat conform cerintelor clientilor nostri.


© Adresa.ro. Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii . Privacy policy

Protected by Copyscape Plagiarism Detection