Adresa.ro se afla in tranzitie catre o etapa noua, imbunatatita

Share on Facebook
Urmareste-ne pe Google+

Director: Finante, Contabilitate    ( 3 pagini )


Expert Contabil Liliana ALEXANDRU alcontexpert.ro
Expert Contabi - Liliana ALEXANDRU: Secretul succesului meu sunt puterea şi determinarea de care dispun, când îmi pun în minte să fac ceva. Experienţa echipei mele este o garanţie a serviciilor potrivite şi soluţiilor optime pentru buna funcţionare şi dezvoltare a afacerii dumneavoastră!
Ca expert contabil, ştiu cât sunt de importante întocmirea în deplină legalitate a actelor contabile sau depunerea în timp util a tuturor declaraţiilor la instituţiile statului. Şi mai ştiu cât timp, bani şi energie vă consumă toate acestea. De aceea, vă asigur că tratez priorităţile dumneavoastră cu maximă seriozitate şi conştiinciozitate, la standardul calitativ pe care mi-l impune statutul de expert contabil autorizat.

Expertiza contabila si servicii de consultanta in domeniul financiar contabil. contabilizat.ro
Expertiza contabila si servicii de consultanta in domeniul financiar contabil. Dictionar economic, resurse legislative, formulare si programe utilizate in contabilitate, plan de conturi, cursuri de perfectionare, stiri si multe alte resurse utile.

Proiecte fonduri structurale | Consultanta fonduri UE mediainvest.ro/
Oferim consultanta in realizarea de proiecte Phare. Realizam proiecte pentru accesarea de fonduri structurale, fonduri nerambursabile. Oferim servicii de consultanta pentru obtinerea de credite. www.mediainvest.ro


© Adresa.ro. Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii . Privacy policy

Protected by Copyscape Plagiarism Detection