Adresa.ro se afla in tranzitie catre o etapa noua, imbunatatita

Share on Facebook
Urmareste-ne pe Google+

Director: Industrie    ( 3 pagini )


EMSAI - Policarbonat, plexiglas, pvc, mase plastice, furtun izolatii termice, covor cauciuc emsaindustriale.ro
Compania EMSA SYSTEMS din Bucuresti comercializeaza materiale de diverse tipuri, intr-o gama bogata: Placi policarbonat, placi plexiglass, placi bond, pvc expandat , folie pvc, furtun industrial, covor cauciuc, izolatii termice, tabla aluminiu si inox, si multe altele. Aceste produse se adreseaza unei game largi de consumatori, putand fi utilizate in constructii, industria publicitara, pentru decoratiuni interioare si exterioare, pentru realizarea de obiecte promotionale diverse etc.
MASE PLASTICE PENTRU CONSTRUCTII SI DESIGN - Comercializam policarbonat celular, plexiglas, sticla acrilica, PVC, textolit, policarbonat compact, materiale compozite tip bond, etc., precum si unele mase plastice tehnicesub forma de semifabricate placi; accesorii policarbonat, produse de cea mai buna calitate, din import de la producatori renumiti din Uniunea Europeana. Emsai comercializeaza atat unele mase plastice pentru constructii (policarbonat) cat si industria alimentara (polietilena) sau pentru aplicatii in industria mecanica, chimica, electrotehnica, farmaceutica, policarbonat compact, etc. FURTUN INDUSTRIAL - Oferim clientilor nostri diverse tipuri de furtun industrial - furtun PVC, furtun cauciuc, furtun siliconic, furtun apa, furtun aer, furtun alimentar, furtune de aspiratie si refulare, etc. (produs in lichidare de stoc) IZOLATIE TERMICA - Comercializam placi de carton izolatie termica fara azbest, inlocuitor azbest, din fibre minerale, pentru temperaturi inalte, patura izolatie termica, tesatura izolatie termica fara azbest, si snur din fibre ceramice non azbest, rezistente la peste 1000*C.

EMSA - Furtun industrial: furtun apa, furtun combustibil, aer, gaze furtunapa.ro
EMSA - Furtun industrial: furtun apa, furtun abur si apa calda, furtun combustibil, furtun ulei, furtun acetilena, furtun oxigen, furtun benzina, furtun alimentar, furtun chimice, furtun vidanja, furtun cauciuc, furtun pvc, furtun abraziune, furtun ciment, furtun beton, furtun petrol, furtun poliuretan, furtun gradina, furtun pompieri, furtun flexibil, furtune.
Furtun apa - furtun de cauciuc, de cea mai buna calitate, din import Furtun apa confectionat din cauciuc, de culoare neagra, rezistent la intemperii si imbatranire. Presiune de lucru: 10-15 bar (functie de diametru) Temperatura de lucru: -30C / +100C Interior: Cauciuc, negru lis Exterior: Cauciuc, negru lis Disponibil in urmatoarele dimensiuni interioare: 8, 10, 12.5, 13, 14, 16, 18, 19, 20, 25, 28, 31.5, 32, 35, 38, 40, 45, 50, 60, 63, 75, 90, 100, 150 mm Lungime colac: 20-50 metri (functie de diametru) Furtun apa - furtun de pompieri, de tip plat Furtun apa plat - furtun de pompieri, de culoare albastra, cu insertie textila din poliester. Utilizat in principal pentru transportul apei si refulare la presiune joasa. Irigatii cu picatura sau prin inundare

Producatori producatori.ro
Daca vrei un produs sau un serviciu , vezi intai pe Producatori.ro! Un catalog online deosebit de util, cu un continut bogat de produse si servicii direct de la producatori.
La inscrierea pe acest site , va rog sa luati in considerare ca prioritatea nr.1 pe site o au produsele; asa ca la inscrierea firmei cel mai mult conteaza sa fie datele corecte de contact si pe cine sa contacteze clientul care doreste un anumit produs, fara prea mutle detalii de genul cu ce se ocupa fima; iar dupa activare abia, este important sa insirati produsele cat mai exact , cu pozele corespunzatoare fiecarui produs


© Adresa.ro. Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii . Privacy policy

Protected by Copyscape Plagiarism Detection