Adresa.ro se afla in tranzitie catre o etapa noua, imbunatatita

Share on Facebook
Urmareste-ne pe Google+

Director: Restaurante si Catering    ( 4 pagini )


Magic Garden - Catering Bacau magic-garden.ro
Ghervase & Ghervase este o firma specializata in servicii de catering, respectiv prepararea si livrarea de specialitati culinare catre persoane fizice si juridice sau la evenimente speciale. Aveti posibilitatea de a organiza in incinta Magic Garden : botezuri, aniversari, reuniuni, receptii, conferinte restranse, cocktail-uri, mese rotunde, seminarii, bufet suedez.
Dorim sa contribuim la organizarea celor mai reusite evenimente, oferind ca ingrediente principale savoare si imaginatie in crearea meniului.

Millenium-Lounge.ro Millenium-Lounge.ro
Restaurant Millenium-Lounge. Livrari pizza la domiciliu in orasul Navodari. Servicii de Catering, Mese Festive.

mancare Timisoara - comenzi online de la pizzerii, restaurante, firme de catering, fast-fo mancare-timisoara.ro
Site de comanda mancare online cu livrare la domiciliu in Timisoara si ghid de alimentatie publica pentru orasul Timisoara. Puteti comanda: pizza, produse de rotiserie, produse fast-food, shaorma, servicii catering pentru firme, meniu restaurant, preparate de la locatii cu livrare la domiciliu - delivery.
Site-ul www.mancare-timisoara.ro a fost structurat astfel incat: - sa se poata comanda mancare on-line. Plata comenzilor se face la livrare si este incasata de reprezentantii locatiei de la care ati comandat. Important: www.mancare-timisoara.ro nu adauga nici un procent la preturile din site, acestea fiind preturile de livrare ale locatiilor prezente in site.

Restaurant - terasa "Ca sino" Targu Ocna casino-tgocna.ro
Restaurantul Ca sino este cunoscut inca din anul 1936. De-a lungul timpului si-a schimbat denumirea, iar in anul 2005, in urma removarii si modernizarii sale, si-a recapatat vechiul nume si renume.


© Adresa.ro. Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii . Privacy policy

Protected by Copyscape Plagiarism Detection