Adresa.ro se afla in tranzitie catre o etapa noua, imbunatatita

Share on Facebook
Urmareste-ne pe Google+

Director: Sport    ( 5 pagini )


Poze munti pozemunti.com
Poze din muntii Bucegi, descriere Cabane, Forum
In 1880 ia fiinta Societatea Carpatină Ardeleană a Turiștilor (SKV). La 3.09.1888 este inaugurată de SKV prima cabană de la Vârful Omul.CabanaOmu Cabana SKV de la Varful Omul a fost urmată de cea a Societății Carpatine din Sinaia care a funcționat din 1900 pană in 1911 cand a fost mistuita de un incendiu. Anul urmator in 1912, Societatea Carpatina Sinaia hotaraste refacerea cabanei dar actiunea ramine doar in proiect. Planurile sint preluate de catre Societatea Turistilor din Romania (STR). Nici aceasta asociatie nu reuseste sa realizeze proiectul. In 1924 Hanul Drumetilor, grupare constituita de citiva fosti membri ai STR, incepe realizarea elementelor unei cabane pe care intentionau sa o boteze “Casa Zorilor”. Acestea sint facute in curtea Fabricii de Hirtie a fratilor Schiel din Busteni urmind apoi sa fie urcate cu funicularul pe muntele Piatra Arsa si, de aici transportate pe virful Omul.

Inchirieri atv snowmobile inchirieri-atv-snowmobile.ro
SENZATIONAL! UNIC IN ROMANIA! Vrei sa simti intradevar gustul adrenalinei? S.C. TIS TURISM S.R.L. vine in intinpinarea celor cu spirit de aventura si in cautarea senzationalului cu trasee montane pentru atv-uri si snowmobile prin salbaticia muntilor CIUCAS. Inchirieri atv si snowmobile.
S.C. TIS TURISM S.R.L. vine in intinpinarea celor ce iubesc natura si drumetiile pe 4 roti si nu numai, cu o gama variata de trasee montane atat in Poiana Brasov cat si in orice loc din tara; organizand diferite activitati de agrement si team building; punand la dispozitia dumneavoastra un numar de 10 atv-uri Polaris Sportsman de fabricatie 2008 ultraperformante 4x4, 500cc, pentru 2 persoane, iar pentru sezonul de iarna un numar de 12 snowmobile de putere mare si foarte mare (500cc-800cc), totodata punand la dispozitia dumneavoastra instructori cu o vasta experienta in domeniul acesta, de 8 ani, pentru ca distractia sa fie garantata.

Pescarul Amator pescarulamator.ro
Informatii pentru cei pasionati de pescuit, locuri de pescuit, cazare delta dunarii, taxe, legislatie, concursuri on-line, retete culinare pescaresti, chat, forum, magazin virtual.

Pescuit la crap. Totul despre pescuitul la crap numai la Crap.ro crap.ro
Pescuit sportiv la crap cu tehnici moderne. Retete de nade, boilies si alte momeli, forum, album, concursuri etc.
În pescuitul eficient la crap (cred cu tărie că și la celelalte specii) cel mai important este găsirea locurilor care ascund peștii vizați și timpul necesar pentru ca aceștia să apară în zonă. Al doilea criteriu este găsirea unei nade la care peștii să răspundă în cel mai scurt timp posibil, respectiv cunoștința despre modul de hrănire și obiceiurile lor. Numai după acestea urmează echipamentul pescarului, dintre care trebuie să avem mare grijă de montură, rezistența acesteia, firul de pescuit, cârligul și apoi elementele ca lanseta, mulineta și minciogul. În eficiența pescuitului la crap cea mai mică parte o au accesoriile ca patul, cortul voluminos sau rod-pod-ul împodobit cu sofisticatele avertizoare digitale. Am observat că la pescari această ierarhizare este chiar inversă. Nu se uită la milioanele aruncate pe echipament (uneori total inadecvat stilului propriu), dar când e vorba de nadă și localizare vor să țină totul la minim. La alegerea boiliesurilor reclama și prețul stau pe primul loc. De foarte multe ori nici nu observă că insuccesul lor se datorează în mare măsură acestui lucru. În prima parte vom descrie modul de hrănire a crapului, deoarece pe acest teritoriu sunt foarte multe nelămuriri printre pescarii de crap. Sperăm să vă captăm atenția, și să vă gândiți la ceea ce veți citi în continuare.

ScubaDiver.ro - Portalul scafandrilor din Romania scubadiver.ro
Cursuri de scufundare pentru toti doritorii de aventura. Scuba Equipment Market. Descopera lumea subacvatica impreuna cu noi.Acum oricine poate deveni scafandru ! Chiar si TU !


© Adresa.ro. Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii . Privacy policy

Protected by Copyscape Plagiarism Detection